Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@09:14:32 GMT

شنبه اول ماه مبارک رمضان است

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۲۳۷۹۵

شنبه اول ماه مبارک رمضان است

خبرگزاری میزان- عضو ارشد ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری با اعلام جزئیاتی از رویت هلال ماه مبارک رمضان گفت: به احتمال زیاد همانگونه که در تقویم آمده است روز شنبه اول ماه مبارک رمضان است. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان ، حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا موحدنژاد عضو ارشد ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری صبح امروز - پنج شنبه؛ ۴ اردیبهشت ماه ۹۶ - با ارائه جزئیاتی از رویت هلال ماه مبارک رمضان اظهار داشت: بیست و نهم هر ماه قمری استهلال انجام می‌شود و انتظار می‌رود که طبق پیش‌بینی‌های انجام شده و همانگونه که در تقویم آمده است شنبه اول ماه مبارک رمضان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: حدود ۱۵۰ گروه در شهرهای ایران برای رویت هلال ماه در حال فعالیت هستند و گروه‌های استهلال از فردا کار خود را آغاز می‌کنند.
وی یادآور شد: در برخی از استانهای کشور از جمله خراسان، فارس و ... پراکندگی گروه‌ها بسیار خوب و منسجم است. ما سعی کرده‌ایم که برای رویت هلال ماه مبارک رمضان از بهترین تجهیزات استفاده کنیم. تمام گروه‌ها گزارش‌های خود را به دفتر مقام معظم رهبری ارسال می‌کنند و پس از آن دسته‌بندی از گزارش‌ها انجام می‌شود و سوالاتی از آن‌هایی که رویت هلال ماه را داشته‌ند و یا موفق به رویت هلال ماه نشده‌اند می‌کنیم تا ببینیم چه اندازه این اخبار و گزارش‌های ارسالی صحت دارد.
موحدنژاد تاکید کرد: ما فقط کار جمع‌بندی گزارش‌ها را انجام می‌دهیم و تصمیم نهایی توسط مقام معظم رهبری و با توجه به گزارش‌هایی که ارسال شده است، انجام می‌شود. اینکه در برخی از کشور‌ها اختلافی بر سر آغاز ماه مبارک رمضان وجود دارد به چند دلیل است که از جمله آن دلیل نجومی است؛ مثلا گاهی رویت ماه در شمال منطقه‌ای دیده می‌شود و در جنوب آن نه و برخی علما نظرشان بر این است که حتما باید ماه در منطقه‌ای که آن‌ها هستند دیده شود. این می‌تواند یک منشا اختلاف باشد.
وی با اشاره به این‌که «اختلاف رویت هلال ماه دلیل دیگری نیز دارد» گفت: دلیل بعدی این است که برخی برای دیدن رویت هلال ماه دچار توهم و تخیل می‌شوند، در حالی که تجربه چندانی برای این امر ندارند گمان می‌کنند که هلال ماه را دیده‌اند و آن را به مقامات کشوری گزارش می‌دهند و مقامات هم بدون بررسی آن گزارش را ملاک قرار می‌دهند، ولی خوشبختانه در ایران و چند کشور اسلامی این مشکل وجود ندارد و کارشناسان کاملا دقیق به بررسی رویت هلال ماه می‌پردازند.
این عضو ارشد ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری یادآور شد: یوم الشک برای زمانی است که در روز بیست و نهم ماه شعبان به هر دلیلی از جمله گرد و غبار ما نتوانیم رویت هلال ماه رمضان را داشته باشیم. در روز بیست و نهم شعبان یوم الشک هیچ معنایی ندارد. طبق پیش‌بینی‌ها به احتمال زیاد ماه مبارک رمضان سی روزه است و، اما امیدی نداریم که در روز بیست و نهم رمضان رویت هلال ماه را داشته باشیم.
او گفت:‌گروه‌های ستاد استهلال در تهران با مرکزیت حرم عبدالعظیم حسنی (ع) در شهر ری کار خود را برای رویت هلال ماه انجام می‌دهند و برای رویت هلال ماه مبارک رمضان در مکان‌هایی همچون دربندسر، قله توچال، حسن آباد و ... گروه‌ای ستاد استهلال فعالیت دارند. در مجموع هشت گروه در تهران رویت هلال ماه را دنبال می‌کنند. مقام معظم رهبری علاوه بر استفاده از دستگاه‌ها و چشم غیرمسلح به این امر اعتقاد دارند که رویت هلال ماه باید با چشم مسلح نیز دیده شود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۳۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش رگباری و وزش شدید باد در ۱۷ استان / آماده‌باش هلال‌احمر

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی، گفت: طبق این گزارش، احتمال بارش شدید و رگباری باران و وزش شدید باد در روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز و در روز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت‎ماه، در شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل، پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: امدادگران در این استان‌ها در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

رئیس سازمان امدادونجات افزود: به هم‌وطنان توصیه می‌شود که به هشدارهای هواشناسی توجه کنند و در صورت بروز حادثه با شماره تماس ندای امداد، ۱۱۲، تماس بگیرند.

کد خبر 6097991 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • جست‌وجو برای یافتن دختربچه غرق شده در گاماسیاب ادامه دارد | این شهر غواص ندارد؟
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • نکیسا: بازیکنان ذوب آهن تلاش کردند/ این برد مبارک استقلالی‌ها
  • تاریخ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر ۱۴۰۳ + پیام و متن تبریک
  • بارش رگباری و وزش شدید باد در ۱۷ استان / آماده‌باش هلال‌احمر
  • کنسرت‌های اردیبهشتی کدامند؟
  • رویت نور مشکوک در آسمان چند نقطه از ایران | فیلم
  • نجاتگران هلال احمر برای نجات دیگران از خودگذشتگی و ایثارگری دارند